If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги дайте мнение как да заменя големия кош сложен за задно гърне на алфа 147 1.9 JTD с нещо по красиво от както взех колата съм се наканил да го махна но не знам какво да сложа на негово място
земи си резонаторно ... но няма да се чува толко на затворени прозорци .. ако искаш да ти бучи си купи някво спортно .. а може и да му сложиш права траба с накрайник
вариянти много
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Колеги дайте мнение как да заменя големия кош сложен за задно гърне на алфа 147 1.9 JTD с нещо по красиво от както взех колата съм се наканил да го махна но не знам какво да сложа на негово място
Вчера махнах средния катализатор крайното гърне и сложих права тръба накрайник и се получи супер
Вътре разлика няма отвън има при отнемането от газта фиииуу турбината подсвирва
колеги можете ли да ми кажете размери на гърнето на алфа 147 1.9 jtd за да не объркам като поръчвам че си харесах едно от колегата дето е пратил линк http://unique.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%...que-47906.html
. ето това съм харесал дали ще ми стане
Хубаво е станало но много стърчи навън накрайника !Не трябва да е така понеже е грозно според мен де.Трябва да се подава на вън не повече от 2-3 см...щото така ми прилича на трактор беларус
Comment